22 Januari

Jag hyllar Helga, min trogne bloggläsare!



20 Januari

Jag måste sluta sova på lektionerna! Fy på mig!

börjar med att beskriva helgen som varit (lite sent eftersom jag inte är någon bra och speciellt aktiv bloggare).
Fredag:  Kolla lite inför resan på ticket och trodde att vi skulle batala men fick reda på att det kostade att betala,, så vi betalar via internet hemma. Åker hem och letar efter tre innebandy bollar och rusar upp till Axel för att sedan dra oss mot Hemmet och lämna grejjerna.

Jag och Axel möter upp linnea och Marcus och sätter oss på elvan mot stan för att gå på Hjulhajk. Vid polis-huset ringer Therese. Axel har snott Connys nycklar. Fyyy!
Vi sätter oss på elvan tillbaka mot lillån för att lämna nycklarna. Får vänta i en halvtimme på nästa buss tillbaka till stan.
Efter en lång resa kommer vi äntligen fram till Almbys gympasal. Mat!! Vi var väldigt hungriga efter vårt lilla äventyr.

Det är så härligt att så fårt man kliver in i en gymnastik sal full med ringar från taket, bollar, plintar och skatebords blir man 10 år igen. Vi lekte hela natten lång och jag och Linnea tog bussen hem.

Lördag: Sover länge. Möter Ewellina, Stina och John och gymmar. Sen hem och baka pizza och tjocka med chips till Twilihgt. Sen barn tp (mycket svårare än man tror)

Söndag: Tävling för suster i Västerås och träffa Dennis. Mycket trevligt.

Men som sagt, måste sluta somna på lektionerna. "Det är fan inte okej!"  eller hur Isabelle! ;)


14 Januari

Dagen börjar som vanligt väldigt stressigt och jag hinner precis med bussen. Kommer till skolan där man får reda på att man ska skrapa på en liten koppar platta i 4 timmar. Är nog en av de tråkigaste saker jag gjort, rekomenderas inte att prova hemma.
När 4 timmar har gått och det är dags för lunch händrr det. Aj! Jag trampar snett med foten i trappen. Allt började snurra och jag såg dubbelt och efter det blev allt svart. Jag måste fått en chock. Kom till matsalen och hungern var som bortblåst.
Inte någon lyckad dag precis. Jävla fot!

Hoppades på att detta år skulle bli skadefritt men icke!  det senaste halvåret har inte direkt varit på min sida.
1. Infektion i foten = kryckor 3 veckor och resterande 5 veckorna ingen dans och väldigt ont.
2. Hjärnskakning
3. Sjuk (Brukar aldrig bli sjuk annars)
4. Vaknar på nyårs afton med ögon stora som pingisbollar. Allergi reaktion. (Som inte riktigt har gått över så funderar nu på ifall det kan vara en infektion.)
5. Troligtvis vrickad fot.

12 veckor och 5 dagar kvar tills 18, den 13 april! Nedräkningen har börjat på allvar...
Då blir det körkort, krogen och en eventuell tatuering. Frihet!

Resan till Rhodos är bokad, och vi åker den 9/8. Kommer bli grymt kul, känner på mig att denna sommar kommer bli grymt bra! Får tänka på alla roliga händelser som kommer istället för att fokusera på min onda fot.


9 Januari

De tre första skoldagarna på höstterminen har gått. Det var ju inte direkt med glada miner man gick till skolan i onsdags.
Onsdag, klockan ringer 06.20 och skälvklart stänger jag av den omedvetet och somnar om. vaknar en halvtimma senare i panik, skälvklart ska jag stressa ihjäl mig första dagen!
Torsdag, klockan ringer 06.35, mamma ropar och frågar om jag ska sova hela dagen när det är en halvtimme kvar tills bussen går. Stressa igen..
Fredag, klockan ringer 06.35, stänger av den (medvetet). 06.37, mobilalarmet startar. Den här gången har jag lagt mobilen i andra änden av rummer så jag måste gå upp. Stänger av. Går tillbaka till sängen och somnar om och mamma får åter igen ropa att jag ska gå upp.
Mornar är inte riktigt min grej.

Började mitt nya liv på riktigt den här veckan. Gymmat, ätit frukt, gått promenader osv. Känner mig lite stolt ändå. Hoppas på att hålla det såhär. Känner mig taggad och glad, en känsla som inte visat sig på länge. "Forest Gump" är en mycket peppande film. Man blir så glad när man ser den, han är så fantastisk! Om man känner sig ledsen är det nästan omöjligt att inte känna sig lite dum efter man sett den. Forest förlorar så många och han har ett krossat hjärta i delar av filmen.
Ikväll blir det bio med Emma, Yes man med Jim Carrey. :)
Är även mycket nöjd över den nya ipoden på min otroligt uppdaterade och lyckade blogg, Tack Felicia! :)

4 Januari

2009 har börjat och det känns bra.
Stockholm denna helg och några tröjor inhandlades, mycket nöjd!
Snö har det kommit också och nyår var bra!
En bra start helt enkelt!

Ska göra det här året till ett toppen år och vara mer säker, vara mig själv!
(ett av mina nyårslöften. brukar inte hålla såna löften men det här ska jag fan klara!)

Tre dagar kvar på lovet... sen börjar allt igen...

RSS 2.0