22 Februari

Sista dagen på lovet. Käns som det varit otroligt kort, men jag har en väldigt rolig vecka att se fram emot! 
I morgon blir det skridskor på idrotten, inte det roligaste men med de rätta personerna kan det bli riktigt lyckat! :)
På torsdag en eventuell karrofest och sen den stora dagen. Fredag ..   HÅKAN HELLSTRÖM! Det jag har väntat på sen i augusti. Taggkväll med Julia i torsdags så nu är vi taggade som tusan! :D

Fotograferade lite i fredags, mycket nöjd faktiskt!









19 Februari

4 dagar kvar på lovet. Ush vad fort det gått! Vi har för lite lov, man hinner inte vila ut sig.
Stockholm i måndags i alla fall med Emma. Blev några saker inhandlade Jeansjacka topshop, Tröja monki, linnen JC och solglasögon. Mycket nöjd!

Borde plugga...  Istället sittar man och lyssnar på Kings Of Leon, nördar vid msn och facebook. Illa! Borde verkligen plugga.. :/
Jag har också kommit fram till den tråkiga sanningen att jag är väldigt dålig på att blogga. Skriver några inlägg, det går år innan jag kommer ihåg att jag har en blogg, och skriver då något för att fylla ut. Vad ska jag skriva om liksom, det händer inte så mkt i mitt liv som är värt att skriva om. Folk säger "Skriv det som faller dig in" men varge gång jag ska skriva är de enda tankarna i mitt huvud "Vad Fan ska jag skriva?!". Skrivkramp, ja!

Ikväll blir det i alla fall en mysig kväll med Julia. Lyssna och peppa så mkt som möjligt till Håkan Hellström konserten nästa vecka!  Kommer bli sjukt bra!

Nej nu ska jag ta tag i verklig heten och skriva min upsats om konsumtionssamhället!



18 Februari



Mitt tidsfördriv

RSS 2.0